💙 Kerekítő országos adventi programsorozat része
📕 Hangolódás, ünnepvárás „Kerektő manó adventi mondókatára” kötetünk játékaival, hangszerjátékkal!
* A megelevenedő ölbeli játékok szemtől-szembe, szívtől-szívbe, lélektől-lélekig érnek.
💙Gyere, hogy Kerekítő manó kedves figurája, a kötet mondókái Benneteket is elvarázsolhasson a karácsony előtti hetekben!
* Hozd Apát, a nagytestvért, a nagyszülőket is!
Várunk szeretettel, meglepetéssel!
💙Kerekítő, a mondókázó mindennapokért!

TIPP! A videókat teljes képernyőn nézd!

A családok számára az év legvarázslatosabb időszaka a karácsony. A gyerekeknek azonban nem mindig könnyű a várakozás, hiszen érezhetik úgy, hogy csigalassan telik az idő, míg a felnőttek számára szinte elrepülnek a hetek a nagy sürgés-forgás közepette.
Ez a gyerekkézbe is illő könyv segít abban, hogy a család minden tagja meg tudja élni a jelent és az egymásra figyelés jegyében várják a karácsonyt, melyet a lelki ráhangolódás tesz igazán teljessé. A szülőknek így nyugodtabban, a gyerekeknek pedig gyorsabban és tartalmasabban telnek majd a napok.
Az ünnepi témákhoz kapcsolódó ölbeli játékok és mondókák, valamint a napszámláló rigmusok elénk tárnak egy olyan varázslatos világot, ahol a szemek, a kezek és a szívek is összeérnek, a csengőszó pedig a gyermeked kacaja. A kötet babakortól egészen nagyóvodás korig évről évre lehetőséget nyújt minőségi idő együtt töltésére az adventi időszakban. A könyv hanganyaga, melyet a zenei megosztó oldalakra és a Kerekítő YouTube csatornára is töltöttünk, letölthető, nagyban segíti az elsajátítást.
J. Kovács Judit drámapedagógus összeállítása Kállai Nagy Krisztina illusztrációjával, Marék Veronika ajánlósoraival a Móra Kiadó gondozásában jelent meg.
Mondókázzunk napról- napra!
* A megelevenedő ölbeli játékok szemtől-szembe, szívtől-szívbe, lélektől-lélekig érnek.

Az adventi kötetből három kép színezőként is letölthető a kerekito.hu kincsesláda menüből, ahol Mikulás levélpapírt és Kerekítő manós keksz és mézeskalácsreceptet is találtok!

💙Kerekítő, a mondókázó mindennapokért!